OBLIVION : PLANETA UITATĂ (2013) ONLINE CU SUBTITRARE

OBLIVION : PLANETA UITATĂ (2013) ONLINE CU SUBTITRARE

OBLIVION, este un eveniment cinematografic SF original și inovator ce vine din mintea regizorului filmului Tron: Legacy și ce îi are ca producători pe cei din spatele filmului Rise Of The Planet Of The Apes. Povestea principală este plasată în decorul apocaliptic al unui pământ devastat, o contopire a arhitecturii moderne cu elementele naturii, unde stă de strajă Jack Harper,interpretat de Tom Cruise. Jack este unul dintre puţinii reparatori de drone de pe Pământ, ce este devastat de războiul lung cu o rasă extraterestră. El are misiunea de a securiza sondele uriaşe ce convertesc apa oceanelor
în energie cu ajutorul unor drone de luptă sofisticate. Într-una din zilele obişnuite, Jack este martorul unui eveniment fantastic, ce îl conduce la o frumoasă necunoscută, pe care o salvează din rămăşiţele contorsionate ale unui modul de salvare, cu care aceasta s-a prăbuşit. Apariţia ei îi dă peste cap aparent banala existenţă şi declanşează un lanţ de evenimente ce îi schimbă lui Jack întreaga percepţie despre realitatea războiului, transformându-l în singura speranţă a omenirii.

Imagini Din Film:
OBLIVION : PLANETA UITATĂ (2013) ONLINE CU SUBTITRARE
OBLIVION : PLANETA UITATĂ (2013) ONLINE CU SUBTITRARE

SFAT: Apasă Play şi imediat după, Pauză. Ai răbdare până când playerul arată în dreptul butonului Play, timpul filmului (ex. 0:00:00 / 1:57:36), după care Play din nou. Toate serverele şi subtitrările sunt verificate zilnic. Dacă ai probleme majore la vizionare, îţi recomandăm să schimbi browser-ul.
SERVER 1
SERVER 2

Filmul nu se încarcă? Apasă Play şi mai apoi rapid Pauză.
Aşteaptă câteva minute pentru a se încărca timpul (0:00:00 / 1:57:36).
Filmul se blochează des? Fă un refresh la pagină.
Lipseşte filmul?! Te Rugăm frumos, lasă-ne un mesaj în formularul de mai jos!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Căută filme aici...

Un produs Blogger.
 
Copyright © 2016 MAGIA CINEMA ONLINE: Filme Online Gratis Subtitrate In Limba Romana, Filme Noi Online.
TDFN