THE TIME MACHINE: MAŞINA TIMPULUI (2002) ONLINE CU SUBTITRARE

THE TIME MACHINE: MAŞINA TIMPULUI (2002) ONLINE CU SUBTITRARE

Cu toţii avem propriile maşini ale timpului. Amintirile sunt cele ce ne duc în trecut, iar visele ne transportă în viitor. Dar unele amintiri merită toate sacrificiile, mai ales dacă sunt făcute în numele dragostei. Omul de ştiinţă şi inventatorul Alexander Hartdegen (Guy Pearce), este transformat de o tragedie personală ce îl motivează să vrea să schimbe trecutul cu ajutorul unei maşini a timpului pe care o inventează. Testându-şi teoriile, Hartdegen îşi dă seama că nu poate schimba trecutul şi caută răspuns în viitor. Dar în urma unui incident neprevăzut, el este aruncat 800.000 de ani în viitor, unde descoperă că omenirea s-a despărţit în două societăţi total diferite.
Deşi scenariul filmului conţine unele diferenţe la nivel de intrigă faţă de romanul "The Time Machine" (1895) al autorului H.G. Wells, acest film rămâne un clasic prin modul în care prezintă evoluţia civilizaţiei după o catastrofă cosmică provocată de umanitate. Justificarea construirii maşinii timpului pentru a repara un eveniment nefericit din trecut este mult mai credibilă decât simpla aspiraţie a omului spre cunoaştere din romanul lui Wells. Acţiunea filmului, are ritm, efectele vizuale bine realizate, iar viziunea întunecată a viitorului îndepărtat, depăşeşte limitele romanului. Dr. Alexander Hartdegen, este un călător în timp mai excentric decât modelele sale din roman şi din ecranizările anterioare. Deşi senzaţionalist pe alocuri, filmul regizat de Simon Wells - care este un urmaş direct al autorului H.G. Wells - este bine realizat şi exploatează cu succes ideile din roman, punând în discuţie paradoxul temporal şi imposibilitatea de a schimba trecutul.

Imagini Din Film:
THE TIME MACHINE: MAŞINA TIMPULUI (2002) ONLINE CU SUBTITRARE
THE TIME MACHINE: MAŞINA TIMPULUI (2002) ONLINE CU SUBTITRARE

SFAT: Apasă Play şi imediat după, Pauză. Ai răbdare până când playerul arată în dreptul butonului Play, timpul filmului (ex. 0:00:00 / 1:57:36), după care Play din nou. Toate serverele şi subtitrările sunt verificate zilnic. Dacă ai probleme majore la vizionare, îţi recomandăm să schimbi browser-ul.
SERVER 1
SERVER 2

Filmul nu se încarcă? Apasă Play şi mai apoi rapid Pauză.
Aşteaptă câteva minute pentru a se încărca timpul (0:00:00 / 1:57:36).
Filmul se blochează des? Fă un refresh la pagină.
Lipseşte filmul?! Te Rugăm frumos, lasă-ne un mesaj în formularul de mai jos!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Căută filme aici...

Un produs Blogger.
 
Copyright © 2016 MAGIA CINEMA ONLINE: Filme Online Gratis Subtitrate In Limba Romana, Filme Noi Online.
TDFN