TERRA NOVA: SEZONUL 1 (2011) ONLINE CU SUBTITRARE

TERRA NOVA: SEZONUL 1 (2011) ONLINE CU SUBTITRARE

Terra Nova, serialul produs de Steven Spielberg, urmăreşte drama unei familii obişnuite cu patru copii, într-o călătorie incredibilă în timpuri preistorice cu 85 de milioane de ani în trecut, ca o mică parte a unui experiment îndrăzneţ pentru a salva rasa umană de la dispariţie. Undeva în anul 2149, lumea este pe pe cale de dispariţie iar planeta noastră este supra dezvoltată şi supra aglomerată, majoritatea faunei şi a ecosistemelor fiind de mult dispărute. Viitorul omenirii este pus la îndoială iar speranţa pentru supravieţuire stă în trecutul îndepărtat. Când oamenii de ştiinţă descoperă pe neaşteptate o fractură în timp care face posibilă construirea unui portal ce duce în istoria primitivă, o ideea îndrăzneaţă apare. Să se restabilească baza umanităţii în trecut. O a doua şansă de a reconstrui civilizaţia de la zero şi de a salva rasa umană cu prima colonie umană din Preistoric.

SFAT: Apasă Play şi imediat după, Pauză. Ai răbdare până când playerul arată în dreptul butonului Play, timpul filmului (ex. 0:00:00 / 1:57:36), după care Play din nou.




Drama preistorică sci-fi Terra Nova nu va mai avea parte de Sezonul 2, deoarece oficialii de la Fox au decis să anuleze serialul ce are acţiunea plasată cu 85 de milioane de ani în trecut.
Pentru mai multe detalii, citeşte »» AICI.
Episodul 13 este ultimul episod al serialului.

Filmul nu se încarcă? Apasă Play şi mai apoi rapid Pauză.
Aşteaptă câteva minute pentru a se încărca timpul (0:00:00 / 1:57:36).
Filmul se blochează des? Fă un refresh la pagină.
Lipseşte filmul?! Te Rugăm frumos, lasă-ne un mesaj în formularul de mai jos!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Căută filme aici...

Un produs Blogger.
 
Copyright © 2016 MAGIA CINEMA ONLINE: Filme Online Gratis Subtitrate In Limba Romana, Filme Noi Online.
TDFN